Цей торт користується скаженою популярністю! Готувати можна з закритими очима, а виходить завжди смакота

Кулінарія

Цей торт користується шаленою популярністю. Чому?

Та тому що він дуже смачний, має неймовірне поєднання смаків і готується досить просто!

Інгредієнти:

Тісто на один корж:

сметана -1/2 склянки об’ємом 200 мл; цукор – 1/2 склянки об’ємом 200 мл; куряче яйце – 1 штука; борошно – 3 ст. ложки; сода – 1/2 ч. ложки.

Наповнювачі:

1 корж – 1 склянка волоських горіхів; 2 корж – 1 склянка родзинок; 3 корж – 1 склянка маку.

Крем:

цукор – 1 склянка об’ємом 200 мл; жовток – 3 шт.; молоко – 3 ст. ложки; вершкове масло – 200 грам.

Приготування:

Ізюм і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.

Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити.

Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі.

Пекти при температурі 180 градусів хвилин 30, до сухої зубочистки.

Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор.

На маленькому вогні, постійно помішуючи – проварити до загустіння (хвилин 7).

Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишності і додати в крем.

Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати ним остиглі коржі.

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь