Спагеті з соусом «Болоньєзе» по-новому. Скільки я шукала цей рецепт!

Україна

Для соусу:

– 300 гр. м’ясного фаршу; – 1 велика цибулина, дрібно порубати; – 2-3 зубчики часнику, видавити через Чеснокодавку; – 200 гр. плавленого сиру; – 3 ст.л. томатної пасти; – олія; – сіль, перець, зелень (за смаком, у мене петрушка); – вода;

Приготування:

1. Відварити спагеті або будь-які макарони.

2. Поки варяться спагеті, потрібно обсмажити на сковороді на олії цибулю, додати фарш і теж обсмажити.

3. Коли фарш буде готовий додаємо до нього сир і помішуємо, щоб сир розплавився. Потім додамо туди часник і томатну пасту, трохи тушкуємо і розбавляємо все це водою (дивіться самі, якої густоти соус ви любите).

4. Солимо наш соус, перчимо, кип’ятимо декілька хвилин, додаємо зелень і подаємо з пастою.

Джерело

Залишити відповідь