Скумбрія, запечена в фользі – божественно смачний делікатес

Кулінарія

Рибка виходить дуже смачною і пікантною, готується швидко і просто. Відчуйте смак і аромат риби (а не спецій, соусів і іншого) і насолодитеся неймовірною стравою!

Основні інгредієнти:

– Свіжоморожена скумбрія – 2 штуки; – Петрушка – пучок; – Часник – 2 зубки; – Рослинна олія – ​​2 столові ложки; – Лимон – 4-6 скибочок і 1 цілий; – Лимонний сік – 2 столових ложки; – Чорний перець, сіль – за смаком;

Як готувати:

1. Скумбрію розморозити заздалегідь, видалити плавники і голову, нутрощі, чорну плівку, промити, обсушити.

2. Змішати в мисці чорний перець і сіль, натерти тушки риби зсередини і зовні. лимон помити під проточною водою з щіткою, витерти, порізати слайсами.

3. Петрушку порубати дрібно, часник пропустити через прес.

4. Викласти в ємність зелень, часник, налити лимонний сік, рослинну олію, перемішати, викласти суміш в черевце скумбрії.

5. Зробити з боку хребта на рибі кілька невеликих надрізів, вставити туди слайси лимона.

6. Застелити фольгою деко, викласти рибу, накрити листом фольги, запікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім верхній лист фольги прибрати і дозволити рибі ще пропектися 10 хвилин до появи рум’яної скоринки.

7. Подавати рибу можна як теплою, так і холодною – виходить дуже смачною в будь-якому вигляді.

Джерело

Залишити відповідь