Рецепт надзвичайно ніжного і смачного сала: такої смакоти ви ще точно не пробували

Кулінарія

Якщо ви любите сало, то цей рецепт стане для вас справжнім відкриттям. Сало виходить ароматним, ніжним і дуже-дуже смачним. Спробуйте приготувати сало за цим рецептом, і ви зрозумієте, що смачніше не буває.

Щоб приготувати сало, візьміть наступні продукти:

– Два кілограми свинячої грудинки

– Два літри водички

– 2 головки часнику

– 5 лаврових листочків

– 1 ч. л. карі

– 4 ст. л. солі

– 1 ст. л. перцю горошку

– 1 ч. л. хмелі-сунелі

– 1 ч. л. чорного меленого перцю

Як приготувати сало:

1. М’ясо очистьте і помийте. Шкірку не зрізайте. Поріжте грудинку тонкими шматками.

2. Щоб приготувати маринад, вилийте в каструлю воду (на 1 кг сала необхідно 1 л. води). У воду додаємо сіль, лаврові листочки, чорний мелений перець і горошок. Відправляємо маринад варитися.

3. Коли вода зі спеціями нагріється, але ще не закипить, покладіть сало в маринад і закрийте кришкою.

4. Коли закипить, зніміть піну і готуйте 15-20 хв.

5. Потім вимкніть вогонь, приберіть ємність і додайте часник і спеції що залишилися.

6. Приберіть сало в маринаді в холодильник на 12 годин.

7. Через зазначений час дістаньте сало і насолоджуйтеся надзвичайно ніжним смаком! Смачного вам!

Джерело

Залишити відповідь