Мій найулюбленіший яблучний пиріг! Завжди виходитить! А як просто готується!

Кулінарія

Пиріг вийшов дуже смачний!  Спробуйте!

Вам буде потрібно: тісто:

300 г сметани,; 3 яйця,; 200 г цукру,; 250 г борошна,; 2 великих яблука,; 100 г родзинок,; 50 г вершкового масла,; 1 ч.л. розпушувача,; 1 п ванільного цукру, панірувальні сухарі.

Для посипання:

20 г слив. масла і; 3-4 ст.л. муки покласти в миску,; розтерти руками в крихту,; додати 3 ст.л. цукру, перемішати.;

Як готувати:

Збити яйця з цукром в пишну масу.

Не припиняючи збивання додати сметану і розтоплене масло, потім ванілін, борошно і розпушувача. Добре перемішати.

Яблука помити, почистити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину, нарізати на скибочки

Ізюм замочити, потім злити і обсушити.

Форму змастити маслом, посипати сухарями.

Вилити в форму половину тіста.

На нього викласти яблука і родзинки.

Залити другою половиною тіста.

Піч в розігрітій до 180 г духовці 20 хвилин.

Потім вийняти посипати посипкою. Прибрати в духовку ще на 20 хвилин.

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь