Мариную скумбрію по-новому. Мої рідні кажуть, що виходить смачніше червоної риби!

Кулінарія

Мариную скумбрію по-новому. Мої рідні кажуть, що виходить смачніше червоної риби!

У такому маринаді скумбрія не поступається за смаком червоній рибі!

Складові:

– скумбрія свіжоморожена – 2 шт; – цибуля – 2 шт; – вода – 250 мл; – гвоздика- 6 шт; – перець горошком щіпка; – перець духмяний мелений 1/3 ч л;

– зерна коріандру шіпка; – сіль – 2 ч л; – цукор – 0,5 ч л; – олія соняшникова – 2 ст л; – оцет яблучний – 2,5 ст л; – лавровий лист – 2 шт;

Приготування:

1. Скумбрію почистити, порізати на шматочки.

2. Воду закип’ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олія соняшникова. Кип’ятити 1 хвилину на повільному вогні.

3. В кінці влити оцет. Остудити.

4. Цибулю порізати півкільцями.

5. Рибу скласти в миску уперемішку з цибулею, залити остиглим маринадом.

Залишити маринуватися на добу. Смачного!

За матеріалами

Залишити відповідь