Курка з броколі і грибами в соусі. Ідеальне поєднання!

Кулінарія

Інгредієнти:

– 0,5 кг курячих грудок, кубиками; – сіль за смаком; – перець за смаком; – 0,5 кг броколі; – 250 гр. грибів, нарізаних; – 3 столові ложки олії для смаження;

Для соусу:

– 3 зубчики часнику, подрібнити; – 1 столову ложку імбиру, подрібнити; – 2 чайні ложки кунжутної олії; – ⅓ чашки соєвого соусу; – 1 столова ложка коричневого цукру; – 1 чашка курячого бульйону; – ¼ чашки борошна;

ПІДГОТОВКА:

1. У велику сковороду на середньому вогні, додайте 1 столову ложку олії. Після того, як олія розтане, додайте курку, посоліть і поперчіть, обсмажте до готовності і золотистого кольору.

2. Виберіть приготовлену курку з сковороди і відкладіть в сторону.

3. У тій же сковороді розігрійте 1 столову ложку олії і додайте гриби. Коли гриби почнуть пом’якшуватися, додайте броколі і смажте до готовності. Виберіть готові гриби і броколі з сковороди і відкладіть в сторону.

4. Додайте 1 столову ложку олії в сковороду і смажте часник та імбир до появи аромату. Додайте інші інгредієнти соусу і перемішайте до отримання однорідної маси.

5. Поверніть курку і овочі в каструлю, перемішайте, поки не прогріється.

6. Подавати з гарячим рисом або локшиною.

7. Насолоджуйтесь!

Джерело

Залишити відповідь