Курячі рулетики в беконі — чудова закуска, яку можна приготувати без зайвих зусиль

Кулінарія

Давай приготуємо ці рулетики з курки з беконом швидше!

Сьогодні ми хочемо поділитися з тобою простою, але неймовірно смачною стравою. Виглядає вона дійсно незвично і зможе прикрасити як буденний, так і святковий стіл, інформує Ukr.Media.

Цей рецепт може врятувати тебе, коли несподівано мають прийти гості, а часу на приготування страви практично немає.

Інгредієнти

2 курячих філе; 1 невелика цибулина; 1 яйце; 2 ст. ложки манки або кускуса; сіль; перець; 40 г бекону; 1 ст. л. олії

Приготування

Промий куряче філе під холодною проточною водою і ретельно обсушити паперовим рушником. Наріж його великими шматочками.

Цибулю очистити від лушпиння, вимий і наріж.

Цибулю і м’ясо подрібни в блендері. Додай у фарш сіль, перець, а також манку або кускус. Ретельно перемішай всі інгредієнти.

Додай яйце і перемішай все знову.

Сформуй з фаршу невеликі котлети довгастої форми. Використовуй дерев’яні шпажки, щоб зробити з цих котлет невеликий шашлик. Оберни фарш беконом.

Щоб рулети тримали форму, залиш їх на пів години в морозилці.

Лист застели фольгою, яку необхідно змастити рослинною олією.

Розігрій духовку до 200 градусів і випікай страву пів години під верхнім грилем.

Куряче «ескімо» буде добре поєднуватися зі свіжим салатом або твоїм улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Залишити відповідь