Яскравий та ситний салат з шинкою й печерицями – смакона до новорічного столу замість звичних салатів

Кулінарія

Яскравий та ситний салат з шинкою й печерицями, стане прикрасою новорічного столу. Готувати його дуже легко, але вжити потрібно зразу, бо швидко псується. Для приготування вибирайте найсвіжіші та якісні продукти. А якщо приготувати домашній майонез, то страва стане ще смачнішою. Джерело

Складові:

Печериці свіжі 6 шт.; Яйця курячі 2 шт.; Шинка 100 гр.; Горошок консервований 100 гр.; Солоні огірки 2 шт.; Картопля 2 шт.; Твердий сир 50 гр.; Рослинна олія; Цибуля зелена; Сіль морська; Майонез.

Спосіб приготування:

Почистьте, покришіть картоплю та обсмажте на олії.

Почистьте, поріжте та обсмажте гриби. Перекладіть їх на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир.

Відваріть, очистьте та поріжте кубиками яйця.

Сир потріть на тертці, шинку поріжте соломкою, а огірки кубиками.

В салатнику з’єднайте гриби, яйця, сир, огірки, шинку, горошок, посоліть та заправте майонезом.

Перемішайте та покладіть зверху смажену картоплю й нашинковану зелену цибулю.

Залишити відповідь